In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling door De Kennemerduinen en het strand vanaf Overveen naar Zandvoort. 16 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 2 februari 2019

We spreken af in de gezellige stationsrestauratie van Overveen waar we eerst koffie gaan drinken.
We wandelen daarna naar de Kennemerduinen toe.
De wandeling gaat door een mooi afwisselend duingebied, langs de Vogelplas tot restaurant Parnasia. Daar nemen we weer een pauze en we kunnen nog wat in het restaurant nuttigen.
Daarna wandelen we over het strand naar Zandvoort toe.
Vlak bij het station wil ik nog in een strandpaviljoen zitten.
Vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar het station toe zodat je niet lang op je trein naar huis hoeft te wachten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.