In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling en kerstetentje te Dalfsen op tweede Kerstdag, verzamelen om 12.15 uur

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Woensdag 26 december 2018

Vanmiddag gaan we eerst even gezellig iets drinken in het Grand Café Het Oude Station.
Vervolgens gaan we een heerlijke wandeling maken in deze bosrijke omgeving.
Einde van de wandeling lekker borrelen en vervolgens een hapje eten.
Bij deze eetgelegenheid is het eten van de kaart (geen kerstmenu) geen commerciële tweede Kerstdag wat wil je nog meer!!!!
Als het toch een kerstmenu is zal dit op de site nog worden aangegeven.
We gaan een van de kleurenroutes lopen, ongeveer 14 km.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.