Wandeling Landgoederen Wassenaar (17 km) Voorschoten - Den Haag

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 18 november 2017

Vandaag wandelen we door de prachtige natuurgebieden van Wassenaar dat bekend staat om haar vele landgoederen, buitenplaatsen en kapitale landhuizen. Op deze route komen de prachtigste landgoederen aan bod, zoals De Paauw, Backershagen, Park Rust en Vreugd en De Wittenburg. Uiteindelijk lopen we door het mooie park het Haagse Bos en beeïndigen onze wandeling bij het Centraal station Den Haag.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.