Wandeling Maarn: Kaapse bossen (16 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 december 2017

Net voor de kerst wil ik nog een wandeling maken. Wie gaat er mee?
Hoogtepunten op de Utrechtse Heuvelrug. Een rondwandeling van 16 km op de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Maarn en Doorn. We wandelen aan de noordkant steeds door het bos. Heuveltje op en heuveltje af. We lopen langs Huis Te Maarn en we kunnen misschien wat drinken bij St. Helenaheuvel. We wandelen door de Kaapse Bossen. Aan de zuidkant lopen we langere tijd over de historische Postweg, ooit in gebruik voor de tram tussen Utrecht en Rhenen. Nu een prachtige onverharde laan voor wandelaars, met soms hele oude en statige beuken. Op de terugweg lopen we tussen rhododendronstruiken langs De Ruiterberg, een poortgebouw met buitenplaats. Uiteraard komen we ook grafheuvels tegen. We komen weer terug op het station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.