Wandeling Markdal & Mastbos 7 km Breda / Ginneken

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 3 maart 2018

We verzamelen om 13.45 bij café restaurant Moeke op de Ginneken markt. Een bezoek aan de Ginneken markt is al de moeite waard. Het Ginneken wordt ook wel gezien als een klein stukje Frankrijk binnen Breda. Een plek waar de klant nog echt klant is en de winkels geen ketens, maar speciaalzaken met ondernemers met een hart en passie voor hun zaak. Een gezellige, bourgondische sfeer is een van de eerste dingen die je te binnen schiet als je het Ginneken betreedt. Ook is het Ginneken een gedeelte van Breda met een rijke historie en veel bezienswaardigheden, zoals de Sint Janskerk en de historische waterpomp op ‘t Ginnekenmarktje. Zie : http://hetginnekenbreda.nl/


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.