Wandeling Middenduingebied en landgoed Koningshof 13 km vanuit Overveen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 12 november 2017

We verzamelen ons in de gezellige stationsrestauratie van station Overveen en we drinken er eerst een kopje koffie voordat we met onze wandeling beginnen. We lopen eerst een rondje door het Middenduingebied, lopen daarna richting Koningshof maar we stoppen halverwege om een pauze te houden bij restaurant Kraantje Lek als er plaats is.

Ben je dan al moe of heb je blaren, dan kun je op eigen gelegenheid weer snel terug lopen naar station Overveen.
Na de rust lopen we nog een mooi rondje door Landgoed Koningshof en we lopen daarna weer terug naar het station van Overveen.
De wandeling is niet zo lang maar kan wel zwaar aanvoelen omdat we vaak moeten klimmen en dalen omdat de duinen daar hoog zijn.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.