Wandeling met o.a. water, grasland en mooi uitzicht van Woerden naar Breukelen 17 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 31 maart 2018

Vanaf het station Woerden lopen we aan de rand van de Oude Rijn naar Putkop. Daarna lopen we langs boerderijen en veel grasland over paatjes met veel bomen en struiken naar Kockengen. Laatste deel (5 km) lopen we langs het water de Grote Heicop over een dijk naar station Breuken.
Op 03/03/2018 tijdens de wandelroute op veel plaatsen eenden gezien en hier en daar wat ganzen en zwanen en soms een reiger. En veel schaatsende mensen gezien (zelfs op een gedeelte van de Oude Rijn).
Er zijn twee horeca pauzes om +/- 6 km.

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/hollandse-kade.html


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.