Wandeling Oudewater - Gouda ( 17 km )

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 23 december 2017

Vandaag verzamelen we ons op het station Gouda en nemen vervolgens eerst bus 107 naar Oudewater. Na de leuke sightseeing door het pittoreske, historische stadje Oudewater en het nuttigen van een drankje wandelen we over de graspaden en -wegen (samen het Jaagpad vormend), naar het eveneens historische stadje Haastrecht. Onderweg komen we in Hekendorp langs de Goejanverwellesluis en CR Goejanverwelle. Na de gezellige straatjes van Haastrecht, gemaal de Hooge Boezem wandelen we door naar Gouda met zijn historische centrum, welke rond deze periode geheel in kerstsferen is ondergedompeld. In Gouda willen we met een groepje gaan eten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.