Wandeling vanaf De Ruigenhoek naar Pannenland(Vogelenzang) en terug. 16 km, Noordwijkerhout verlplaatst naar de zondag ivm weersvoorspellingen.

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 8 oktober 2017

Het verzamelpunt is weer op dezelfde plek als mijn wandeling in augustus alleen we wandelen nu helemaal de andere kant op.
We lopen naar de ingang van De Amsterdamse waterleidingduinen en we lopen door een afwisselend duinlandschap naar Vogelenzang toe.
Als we Vogelenzang naderen lopen we door mooie hoge bossen die mooi beginnen te kleuren en ik hoop nog vele paddenstoelen te zien.
Eind september begin oktober is de bronstijd van herten dus we zien en horen misschien wel burlende herten.
Bij restaurant Pannenland kunnen we koffie drinken of een pannenkoek eten. Via een grote boog waarbij we langs vennetjes lopen en over een grote savanneachtige vlakte komen we weer in De Ruigenhoek aan waar we met mooi weer nog wat op het terras kunnen drinken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.