In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling van Santpoort naar Zandvoort langs de Noordzee 16 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 22 juni 2019

anaf station Santpoort Noord lopen we eerst langs bomen en struiken en daarna door de duinen (landgoederen Duin- en Kruidberg en Midden Herenduin) het strand op. Daarna lopen we kilometerslang langs het water (De Noordzee) naar Zandvoort.
Het zand naast het water is minder zwaar lopen dan bij de duinen. Daar zak je niet in weg.

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/kennermerduinen.html


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.