In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling van Zandvoort via Overveen naar Haarlem 13 km of 16 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 23 december 2018

Vanaf Zandvoort lopen we over het strand naar Bloemendaal aan Zee.
Daar houden we onze eerste koffiestop. We hebben dan 3 km gelopen.
Daarna gaan we richting Overveen. Het eerste stuk lopen we nog over het fietspad langs de weg maar al na 1 kilometer gaan we de duinen in. Het eerste stukje lopen we nog over een schelpenpad maar daarna gaat de route over een ruiterpad om bij het Middenduingebied uit te komen.
Deze wandeling hebben we twee jaar geleden ook al gelopen en ik vond de route heel mooi.
We zagen toen wisenten boven op een duintop lopen. Bij het Middenduingebied wil ik nog een klein rondje wandelen. Daarna komen we bij het station van Overveen aan.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.