In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Westfries museum en kerstdiner te Hoorn

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Woensdag 26 december 2018

Vandaag, 2e Kerstdag 2018, gaan wij naar het Westfries museum, voor meer informatie verwijs ik je naar www.wfm.nl
In het museum is de mogelijkheid om naar de voorstelling over Scrooge te gaan, dit duurt een uur. Als je hier interesse in hebt, moet je héél snel online een kaartje kopen. Met dit kaartje kun je ook het museum in.
www.wfm.nl/events/scrooge_26_december_15_30

Heb je geen interesse in de voorstelling, dan kun je ook het museum in.

Voordat wij een bezoek aan het museum gaan brengen, gaan wij iets drinken.

Om 16.45, worden wij bij het La Cubanita Hoorn verwacht, hier gaan wij gezellig, heerlijke tapas eten. Tijdens de Kerstdagen kun je voor € 31,50 onbeperkt tapas eten, je krijgt daarbij ook een glas cava en een feestelijk dessert. Dit alles is exclusief drankjes


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.