De Zwientjestocht, wandeling bij Apeldoorn (15 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 25 februari 2018

De route gaat via het Orderbos met zijn statige beukenlanen naar een natuurpark, dat grenst aan de Kroondomeinen van Paleis Het Loo.
Dit is een natuurpark van 250 ha groot in de Apeldoornse wijk Berg & Bos, aan de rand van het Veluwse heuvellandschap.
Het park toont voor dit gebied karakteristieke planten en dieren van de Veluwe. We krijgen de mooiste plekken van het park te zien.
Op de terugweg kunnen we de wildkansel bezoeken om everzwijnen en herten te spotten.
De route gaat grotendeels over onverharde paden.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.