Verhuizing naar aktivo.ning.com

Op 1 oktober 2019 verhuizen we naar https://aktivo.ning.com De overstap is nodig omdat de huidige website niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd.

Door je in te schrijven op de nieuwe website maak je een nieuw account aan met een nieuw wachtwoord. Je kunt je gebruikersnaam behouden, als je wilt, maar je mag ook een nieuwe gebruikersnaam kiezen.

Je kunt nu al activiteiten aanmaken op de nieuwe website die plaatsvinden vanaf 1 oktober. Je kunt je daar ook al voor aanmelden als je je hebt ingeschreven op de nieuwe website. Op de huidige website mag je alleen nog activiteiten aanmaken die plaatsvinden tot 1 oktober 2019.

Op 1 oktober is de overstap definitief en gaat de oude website binnen enkele dagen dicht. Via de url www.aktivo.nl kom je dan terecht op de nieuwe website. Na die datum kun je dus niet meer bij je privé berichten, bij prikbord artikelen of bij reacties op activiteiten.

Op de nieuwe website is er een nieuw prikbord, kun je opnieuw privé berichten sturen en kun je vrijwel alles wat op de oude website ook kon, en meer. Dus neem snel een kijkje. Het werkt uiteraard allemaal net even anders en het zal wel even wennen zijn.

Op de nieuwe website werken we niet meer met proefleden. Om kennis te maken met Klub Aktivo kun je drie maanden onbeperkt meedoen voor €9,95.

Je kunt je nu alvast inschrijven op de nieuwe website. Welkomstaanbieding € 1 voor drie maanden. Na 1 oktober geldt: €9,95 voor drie maanden en €29 voor een jaar. Omdat je na 1 oktober niet meer terecht kunt bij www.aktivo.nl krijg je het teveel betaalde terug als korting op een jaar inschrijving bij de nieuwe website. De kortingscodes worden eind september 2019 verzonden. Je moet dus opnieuw voor een jaar betalen op de nieuwe website, maar je krijgt korting voor de periode die je nog tegoed hebt voor de huidige website. Heb je meer dan een jaar tegoed, dan krijg je volgend jaar een nieuwe kortingscode toegestuurd.

Binnenkort zal ik screencast filmpjes maken zodat duidelijk zal worden hoe het werkt en wat er mogelijk is. Je kunt nu al rondkijken om te zien wat de mogelijkheden zijn:

Veel plezier bij Klub Aktivo en bij de nieuwe website. Doordat we gebruik maken van de nieuwste techniek kan de website weer jaren mee. Het team van NING zorgt voor het onderhoud, waardoor het beheer voor ons een stuk eenvoudiger wordt. Ook dat draagt bij aan de toekomstvastheid.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,

Bart

Wil je meer informatie of een keer meedoen op proef, schrijf je dan gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee op proef.