Bijdrage

De bijdrage is € 9,95 voor 90 dagen of € 29 voor 360 dagen. Je kunt betalen via iDeal. Het is helaas niet mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen. Je betaalt via de NING Payment Service en Stripe.

Tegen het einde van je betaalde periode ontvang je enkele herinneringsmails.

Als je wilt verlengen, dan kun je betalen zodra je betaalde periode is verlopen. Je wordt dan (na inloggen) automatisch naar het betaalscherm geleid.

Je betalingsoverzicht vind je op je profielpagina in de tab Account. Je kunt je profielpagina bereiken door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken. De tab Account is niet zichtbaar voor anderen.

Je bijdrage wordt gebruikt voor het onderhoud van de website, voor bestuurs- en administratiekosten en voor reclamedoeleinden. De club bestaat geheel uit vrijwilligers en we hebben geen winstdoelstelling.

Je bijdrage geldt als donatie. Er is geen recht op restitutie, tenzij je binnen een maand na je inschrijving bij Klub Aktivo besluit om je inschrijving weer ongedaan te maken.

Betaalscherm

Het betaalscherm wordt getoond direct na je inschrijving of als je betaalde periode is verlopen. De NING Payment Service pagina is nog gedeeltelijk in het Engels, maar de iDeal pagina's zijn geheel in het Nederlands.

Je moet zijn ingelogd om het betaalscherm te zien. Klik op inloggen als je betaalde periode is verlopen.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.