Bijdrage

De bijdrage is € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar. Je kunt betalen via iDeal of met creditcard. Het is helaas niet mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen. Je betaalt via de NING Payment Service en Stripe.

Je betalingsoverzicht vind op je profielpagina in de tab Account. Je kunt je profielpagina bereiken door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken. De tab Account is niet zichtbaar voor anderen.

Je bijdrage wordt gebruikt voor het onderhoud van de website, voor bestuurs- en administratiekosten en voor reclamedoeleinden. De club bestaat geheel uit vrijwilligers en we hebben geen winstdoelstelling.

Betaalscherm

Het betaalscherm wordt getoond direct na je inschrijving of als je betaalde periode is verlopen. De NING Payment Service pagina is nog gedeeltelijk in het Engels, maar de iDeal pagina's zijn geheel in het Nederlands.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.