Over ons

Over ons

Stichting Klub Aktivo is in 1993 voortgekomen uit club Aktief. Club Aktief was een door oprichter Jan Schroots geleide organisatie die actieve uitstapjes, zoals wadlopen, kamperen, bowlen en uitgaan organiseerde voor alleengaanden van 20 tot 40 jaar. Hij had tenten voor de organisatie aangeschaft en vond de organisatie te groot worden om door hem alleen, als hobby, gerund te worden. Ook begon er teveel geld in om te gaan. Er zijn dan ruim 200 leden.

Besloten werd om de club om te zetten in een stichting. Niemand is dan meer privé aansprakelijk voor het reilen en zeilen van de club. De naam club Aktief mochten wij niet gebruiken, die naam stond al voor een andere organisatie geregistreerd. Als Klub Aktivo mochten wij ons wel als stichting inschrijven.

Vandaag de dag houden wij ons nog steeds bezig met het organiseren van leuke actieve dagjes en soms ook weekeindjes uit voor alleenstaanden. Er wordt veel gewandeld, gefietst en ook musea bezocht. De leeftijd van de deelnemers is door de jaren heen wel wat hoger geworden. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 55 jaar. De activiteiten worden nog steeds voor en door de deelnemers van de stichting georganiseerd. Stichting Klub Aktivo bestaat geheel uit vrijwilligers.

Onze gegevens:

Telefoon: 085-2733560
KvK nummer: 41194331
KvK vestigingsadres: Bobeldijk 94, 1647 CK Berkhout (geen bezoek)
Postadres: Gravin Juliana van Stolberglaan 31, Unit D120, 2263 AB Leidschendam

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.