Review

Review door gratisdatingtips.nl

Activiteitenclub Klub Aktivo

Als je alleen bent, wil dat niet zeggen dat je niet eens graag ergens naartoe wilt gaan. Vind je het echter niet zo leuk om dit in je eentje te doen en wil je liever in het gezelschap van andere mensen verkeren? Dan kun je daarvoor ook terecht bij Klub Aktivo: de club voor alleenstaanden en alleengaanden.

Klub Aktivo is een club waarbij hoofdzakelijk mensen in de leeftijd van zo tussen de 40 en 70 jaar zijn aangesloten en waar je tal van activiteiten kunt ondernemen. Maar, er is een maar. Klub Aktivo heeft niet zoveel deelnemers die een relatie zoeken. Daarom raden wij een andere datingsite voor 50-plussers aan: 50Plusmatch; de winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites.

Voor wie is Klub Aktivo bedoeld?

Klub Aktivo is er voor alleenstaanden en alleengaanden zoals zij het noemen op hun website. Je kunt er terecht als je geen partner hebt en leuke activiteiten wilt ondernemen maar ook als je wel een partner hebt die niet mee wil of kan. Dus als je niet single bent, ben je er ook meer dan welkom. Er geldt wel een minimale leeftijd van 35 jaar om lid te mogen worden.

Wat kost meedoen bij Klub Aktivo?

De club is opgericht en wordt gerund door vrijwilligers, maar om mee te doen betaal je wel een bijdrage. Dit is €9,95 per drie maanden en als je een jaar wilt meedoen, dan kost dit je €29,-. Meedoen met de club doe je eenvoudig door jezelf online aan te melden. Op de website van Klub Aktivo vind je een aanmeldformulier om je in te schrijven.

Je vult hiervoor je e-mailadres en wachtwoord in en geeft aan dat je geen robot bent. Als je vervolgens akkoord gaat met de algemene voorwaarden en aangeeft dat je ouder bent dan 35 jaar, kun je de aanmelding afronden. Na het aanmelden betaal je de bijdrage voor de door jou gewenste periode.

Waarom betaal je een bijdrage?

Waarom betaal je een bijdrage terwijl de club door vrijwilligers gerund wordt? De financiële bijdrage wordt gebruikt voor het onderhoud van de website, voor bestuurs- en administratiekosten en voor reclamedoelen. Daarom betaal je een bedrag om mee te mogen doen maar het levert je ook veel leuks op. Betalen kan eenvoudig via iDeal of met een creditcard.

Wat organiseert Klub Aktivo zoal?

Klub Aktivo organiseert door heel het land tal van activiteiten zodat er altijd wel iets bij jou in de buurt te doen is wat je leuk vindt. En dan dus ook samen met anderen! Voor sommige mensen die alleen zijn is het wat moeilijk om zelf in contact te komen met andere mensen maar de club maakt het je gemakkelijk. Het belangrijkste is gezelligheid, dat staat overal bij voorop.

Als je een activiteit gevonden hebt die je leuk lijkt om te doen, kun je je daarvoor aanmelden en word je ingedeeld bij een groep leeftijdsgenoten die net als jij alleen zijn of alleen deelnemen. Op die manier tref je mensen waar je leuk mee kunt praten en ondertussen ook nog eens wat ziet of onderneemt.

Meer informatie over de activiteiten

Omdat de activiteiten die georganiseerd worden altijd heel divers zijn, is het handig dat deze op de website van Klub Aktivo vermeld worden. Zo kun je kijken wat je leuk vindt om te doen en wat er dichtbij georganiseerd wordt. De activiteiten worden in het kort uitgelegd, er wordt vermeld waar en hoe laat het plaatsvindt en wat de kosten zijn. Als je aan een activiteit wilt deelnemen kun je erop klikken voor meer informatie, maar je kunt ook op die manier aanmelden.

Doe je voor de eerste keer mee aan een activiteit? Dan is het handig je even bij de leiding te melden als je er bent, zodat zij je een beetje wegwijs kunnen maken. En dan weten ze ook dat je aanwezig bent om deel te nemen. De activiteiten staan allemaal op de website van Klub Aktivo. Je kunt zien wat er al geweest is, wat er nog te doen is en waar jij allemaal aan hebt deelgenomen. Daarvoor dien je natuurlijk wel even in te loggen om die gegevens op te vragen.

Communiceren met andere leden

Naast de activiteiten waaraan je kunt deelnemen, kun je via de website van Klub Aktivo communiceren met andere leden. Er zijn verschillende manieren mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen een reactie achter te laten bij een activiteit die andere deelnemers van de club of mogelijke deelnemers aan de activiteit kunnen lezen en daarop op hun beurt kunnen reageren, indien gewenst.

Forum en mailen

Er is een ook forum op de website waarop je berichten kunt plaatsen. Ook hierop kan dan weer gereageerd worden door andere leden, zodat je op die manier kunt communiceren. Het is mogelijk privé berichten naar andere leden te sturen. Dit doe je weliswaar via de mail, maar je eigen e-mailadres wordt daarbij niet zichtbaar voor de ontvanger van het bericht. En dat van hem of haar kun je ook niet zien, zodat het anoniem kan blijven. Ben je geen Facebook gebruiker, maar zie je het principe van online vrienden maken wel zitten? Ook dat kan bij Klub Aktivo. Onder het kopje Clubgenoten dat je op de site vindt zie je dan je Vrienden staan.

Voorkomen van eenzaamheid

Dit betekent dat je dus online vrienden kunt hebben waarmee je kunt communiceren en er ook daadwerkelijk met andere mensen op pad gegaan kan worden. Door mee te doen met Klub Aktivo voorkom je eenzaamheid en zie je nog eens wat. En wat is er nu leuker dan samen met andere mensen ergens naartoe gaan? Alleen is per slot van rekening ook maar alleen.

Meer informatie aanvragen

Ben je wel geïnteresseerd in Klub Aktivo, maar wil je na het lezen van de informatie op de website nog graag een en ander weten? Dan kun je contact opnemen met de club. Dit kun je doen door ze te bellen of te mailen of het contactformulier in te vullen dat je op de website van Klub Aktivo vindt. Nadat je het formulier verzonden hebt, kun je een antwoord van Klub Aktivo op je vraag verwachten.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.