Hoe werkt de reservelijst

De reservelijst

Als je wilt meedoen met een activiteit, maar het maximum aantal deelnemers is bereikt, dan kun je jezelf op de reservelijst zetten. Kik op "Meld je aan" en dan op "Reserve". De organisator kan zo zien hoeveel belangstelling er is voor de activiteit en je wordt op de hoogte gehouden van vrijkomende plaatsen.

Als je op de reservelijst staat, ontvang je een e-mail zodra er een plaats vrijkomt als iemand zich afmeldt terwijl de activiteit nog vol zit. Er geldt dan "wie het eerst komt, die het eerst maalt". Iedereen kan de vrijgekomen plaats innemen. Je schuift niet automatisch door van de reservelijst naar de deelnemerslijst. 

Het komt regelmatig voor dat iemand zich weer afmeldt voor een activiteit, dus houd je mailbox in de gaten.

Graag op tijd afmelden, anders houd je een plaats bezet voor iemand die graag mee had gewild. Dus als je je wilt afmelden, doe dit bij voorkeur uiterlijk 48 uur van tevoren.

Reservelijst sms 🔔

Meld je éénmalig aan om een sms te ontvangen als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Je vindt de aanmeldcode bij het overzicht van de activiteiten. Je hoeft je niet voor iedere activiteit opnieuw aan te melden.

De eerste drie aanmelders op de reservelijst (de onderste drie in de lijst) ontvangen een sms als er een plaats vrijkomt.

Als je een nieuw mobiel nummer krijgt, meld je dan opnieuw aan. We wijzigen dan je mobiele nummer in onze administratie.

Wil je geen sms-berichten meer ontvangen, zend dan STOP naar 097-010241768.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.