Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

47e Bostocht Dwingeloo 15km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 6 juli 2019

Dwingeloo is een dorp in Drenthe, gelegen in een prachtig wandelgebied. Ten zuiden van het dorp ligt het Nationaal park Dwingelerveld. Een groot bos- en heidegebied waar nog een schaapskudde aanwezig is. Hier bevindt zich ook een grote radiotelescoop en aan de rand van het gebied het Planetron.

Het is een georganiseerde wandeltocht.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.