Gezelligheid bij Klub Aktivo

Bij activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen met de diverse activiteiten die er overal in het land worden georganiseerd. Je ontmoet er andere singles en als je wilt raak je al gauw met iemand aan de praat. Zo'n eerste contact is voor veel mensen best wel even spannend, maar dat duurt meestal maar even. Al snel zul je merken dat het heel gezellig wordt. Dan klets je eens met die, en dan weer met die. Of je laat het allemaal even rustig op je inwerken. Niets moet.

Bij aankomst kun je even vragen wie de organisator van de activiteit is en dan laat je even weten dat je er bent, zodat de groep niet op je hoeft te wachten bij het vertrek. Als je voor het eerst meedoet, dan kun je dat even laten weten aan de organisator. Die kan je dan even een beetje wegwijs maken zodat je weet hoe de middag of avond zal verlopen.

Veel plezier gewenst bij activiteitenclub Klub Aktivo!

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. € 9,95 voor 90 dagen of € 29 voor 360 dagen.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.