Blotevoetenpad, maïsdoolhof en prachtige tuinen. Nunspeet.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 19 augustus 2017

Kijktuinen Nunspeet is een lust voor het oog van elke bezoeker. Ongeveer 2 hectare sfeervolle tuinen en tuinen met verschillende thema's en in diverse stijlen zijn hier te bewonderen. Zoals de schaduwtuin, kruidentuin, waterpartijen ,rotstuin, grassentuin, moestuin, kwekerij enz.Er is verder een blotevoetenpad aangelegd en niet te vergeten een maïsdoolhof. Hier kun je heerlijk in ronddwalen.
Verder is er een klein zelfbedieningsrestaurant waar je koffie/thee/ fris/ koek/chips/snoep en ijs kan kopen.
Er is een terras en in de tuinen zijn diverse zitjes aanwezig.
Ik ben er vandaag geweest en heb van de prachtige tuinen genoten. En natuurlijk ook van het maïsdoolhof.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.