Dagje Weg met bezoek aan Kasteel Amerongen en fietstocht 60 km, Rhenen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 16 september 2017

We starten bij CS Rhenen en fietsen naar Amerongen waar koffie of thee met lekkernij op ons wacht om 11.00 uur. Het restaurant ligt op het terrein van Kasteel Amerongen. Na de koffie bezoeken we Kasteel Amerongen. We kiezen de  rondleiding van een half uur van 12.00 uur. We kunnen ook nog de tuinen en de kasteelwinkel bezoeken voordat we gaan lunchen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.