Op 1 oktober 2019 verhuizen we naar aktivo.ning.com.

Registreer je nu voor 1 euro om mee te kunnen blijven doen: https://aktivo.ning.com/main/authorization/signUp

In september ontvang je een kortingscode om je inschrijfgeld te compenseren.
Klik hier voor meer informatie.

Ellen ten Damme, try-out , Weesp. Uitverkocht

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 24 mei 2019

Na het grote succes van Paris-Berlin, maakt Ellen ten Damme voor het volgende theaterseizoen een nieuw programma. Ze probeert in het gezellige kleinschalige Theaterpand Weesp de liedjes vast uit in kleine bezetting.

Een unieke avond met deze geweldige zangeres en performer, met een voorstelling die na de zomer in de grootste zalen zal staan.
Heb je zin om mee te gaan, boek dan zelf snel je kaartje via https://theaterpandweesp.nl/show/ellen-ten-damme-try-out-nieuwe-programm...
OP=OP
Helaas is deze voorstelling eerder uitverkocht dan ik gedacht had


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 3 maanden onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.