In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Ellen ten Damme, try-out , Weesp. Uitverkocht

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 24 mei 2019

Na het grote succes van Paris-Berlin, maakt Ellen ten Damme voor het volgende theaterseizoen een nieuw programma. Ze probeert in het gezellige kleinschalige Theaterpand Weesp de liedjes vast uit in kleine bezetting.

Een unieke avond met deze geweldige zangeres en performer, met een voorstelling die na de zomer in de grootste zalen zal staan.
Heb je zin om mee te gaan, boek dan zelf snel je kaartje via https://theaterpandweesp.nl/show/ellen-ten-damme-try-out-nieuwe-programm...
OP=OP
Helaas is deze voorstelling eerder uitverkocht dan ik gedacht had


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.