Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht Noord-Hollands Duingebied 57 km. Castricum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 15 september 2018

Deze fietstocht gaat door het prachtige duin en bos gebied van de Noord-Hollandse duinen. Deze fietstocht was begin juli al een keer georganiseerd door een ander maar kon toen helaas door een blessure niet doorgaan. Het startpunt van deze fietstocht is wel gewijzigd.
We vertrekken vanaf het station van Castricum en we fietsen door de duinen naar het kunstenaarsdorp Bergen waar ik op een terrasje koffie wil drinken. We fietsen vervolgens door naar Schoorl.
Achter Schoorl gaan we weer de duinen in en we fietsen door een duingebied wat afgewisseld wordt met duinverstuivingen en heidevelden en mooie dennebomen naar Bergen aan Zee.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.