In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht Rondje Kagerplassen, 45 km, Leiden

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 6 juli 2019

Vanaf het station van Leiden beginnen we aan het rondje Kagerplassen.
Het eerste stukje kan het nog druk zijn maar al snel fietsen we langs mooie singels in Leiden.
Achter Leiden fietsen we eerst langs een aftakking van De Oude Rijn naar De Kaag toe.
Via polderweggetjes komen we achter een camping langs waar we eerst koffie drinken.
Daarna steken we met een fietspontje een plas van De Kaag over.
We fietsen over het Kaageiland, bij warm weer halen we nog een ambachtelijk ijsje bij een kaasboer en we nemen aan de achterkant een pontje om naar Buitenkaag te komen.
We fietsen langs De Ringvaart naar Nieuwe Wetering en we gaan via Roelofarendsveen naar De wijde Aa toe en we fietsen dan naar Hoog Made toe waar weer een horecastop is aan een leuk terrasje aan het water.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.