Filmpje pakken Zwolle: Vele hemels boven de zevende

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 17 december 2017

Vanmiddag gaan we de film: Vele hemels boven de zevende bekijken in het filmhuis van Zwolle

De twaalfjarige Lou wordt gepest op school, de oudere en alcoholische Jos torst een groot geheim met zich mee, Casper en Elsie worden verliefd op elkaar maar hebben allebei een gezin en de 36-jarige Eva wil iedereen om zich heen helpen, maar lijkt niet in staat zichzelf te helpen. Eva is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, ruzieënde ouders en dolverliefde zus, maar achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Onbeholpen banen de personages zich een weg door het leven......
'Vele Hemels Boven de Zevende'is een film over obstakels die Bergen worden en over het durven kiezen voor je Eigen geluk.
Na afloop gaan we nog even gezellig iets drinken


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.