Nederlandse kunstenaars in Parijs - Van Goghmuseum Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 9 december 2017

Parijs! Al eeuwen is de lichtstad een bron van inspiratie

Laten we samen de Franse hoofdstad ontdekken door de ogen van acht Nederlandse toonaangevende kunstenaars in de tentoonstelling.
Het betreft Van Spaendonck, Jongkind, Van Gogh, Van Dongen en Mondriaan.
Het is nu te zien tot 7 januari 2018.
Parijs oefende in de 19 e eeuw een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de kunstenaars.
Zij verlieten hun geboorteland en trokken naar de plek waar het allemaal gebeurde

Maak tevens kennis met de Nederlandse kunstenaars in Parijs met de speciale multimediatour!
Deze kun je samen met je online ticket bestellen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.