Groene Wissel Bergen op Zoom: The Wall (16 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 22 oktober 2017

Nee, niet die van Pink Floyd maar die van de abrupte overgang van het hoge Brabantse land naar het lager gelegen Zeeland; de Brabantse Wal dus. Na de oude binnenstad wandelen we via een park over de Binnenscheldeboulevard naar het noordelijk deel van natuurgebied het Markiezaat, een vogelrijk zoetwater-moerasgebied. Daarna gaan we de wal op en maken door afwisselend golvend akkerlandschap en de landgoederen Mattemburgh en Lievensberg (met heideveld) een prachtige wandeling langs de beboste bovenkant van de wal terug naar het station.

Info wandeling: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-bergen-op-zoom/1...


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.