In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Gorinchem: wandeling (11 km) en bezoek Slot Loevenstein

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 14 juli 2019

Dit wordt een bijzonder dagje uit waar we wel alle tijd voor moet nemen want er is onderweg veel te zien en te beleven. Na de treinreis maken een leuke wandeling over de stadswal van Gorinchem naar de haven, ca 4 km. Daar gaan we de veerboot op (met zonnedek) naar Slot Loevestein. Vanaf de steiger bij Slot Loevestein maakt we een heuse, zeer avontuurlijke struintocht van ca. anderhalf uur (ca. 5km) door het Munnikenland. Na dit avontuur kunt gaan we het slot nog bezoeken. De struintocht door het Munnikenland is niet geschikt voor liefhebbers van gebaande paden en wegen. Bij zeer hoog water kunt we deze struintocht niet maken, maar dat zien we dan wel. Doe dus goede wandelschoenen aan.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.