In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Hilversum: Gooilust en Spanderswoud (16 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 16 december 2018

Na het winkelcentrum wandelen we door een prachtig park en het Corversbos naar de sfeervolle Gooise buitenplaats Gooilust, waar het heerlijk wandelen is. Na "De Trompenburgh" en de rand van Kortenhoef (met een paar leuke kroegjes) wandelen we door de schitterende buitenplaats Hilverbeek en het Spanderswoud naar de uitgestrekte Westerheide. Onderweg komen we langs de imposante Televisietoren en het vliegtuigvormige Wereldomroepgebouw. Door o.a. een authentieke oude wijk wandelen we naar het station.

Meer info: http://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-hilversum/11504/

ADVIES: Goede wandelschoenen


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.