Historische Kilometer-Breda met bezoek museum(s)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 4 november 2017

Breda was in de middeleeuwen omsloten door een stadsmuur, versterkt met torens en poorten. Die begon bij het Kasteel van Breda waarbij de ring vervolgens weer sloot in het Valkenberg bij het Kasteel. Deze (VVV)stadswandeling voert ons door het oudste stadsdeel van Breda (met in het begin het Kasteel).
De route telt circa 5 kilometer waarbij ik het e.e.a. vertel over de belangrijkste (historische) bezienswaardigheden.
Aan het einde van de wandeling komen we bij het Begijnhof waar twee museums zijn gevestigd: het Begijnhofmuseum en het Miniaturen-en poppenhuismuseum Breda. Na dit bezoek zijn we in korte tijd terug op het station.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.