Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Joods Historisch Museum Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 20 januari 2019

Vandaag gaan wij het joods museum in Amsterdam bezichtigen. Het joods historisch museum is fraai en toonaangevend. Het is gevestigd in 4 monumentale synagogen midden in het joods cultureel kwartier. Er wordt een uniek beeld gegeven van het Nederlandse joodse leven in al haar facetten toen en nu. Het museum heeft een uitgebreide collectie van schilderijen tot films en gebruiksvoorwerpen. Daarnaast zijn er tijdelijke tentoonstellingen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.