KRO-NCRV Night of the Proms, Rotterdam Ahoy

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 19 november 2017

Ja, het is mij weer gelukt op kaartjes te kopen voor dit geweldige feestje.
Night of the Proms verwelkomt dit jaar soulzangeres Joss Stone, voormalig Spice Girl Melanie C, 16-jarige pianiste Emily Bear en Douwe Bob op zondag 19 november in Rotterdam Ahoy. Deze topartiesten brengen hun bekendste hits onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.
Er is voorafgaand aan het concert een uniek voorprogramma samengesteld. Praat met makers van programma’s, ga op de foto met presentatoren, speel De slimste mens-quiz, ontmoet het team van BinnensteBuiten of volg een workshop radio-maken. Kortom neem een kijkje achter de schermen bij tv en radio van KRO-NCRV.
Het voorprogramma begint om 12.00 uur.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.