LAW Groene Hartpad 32 km Alphen ad Rijn - Woerden

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 11 februari 2018

Tja, dat wordt echt een ouderwetse LAW hoog tempo........... alhoewel ( na 21 km kun je afhaken!!)
Het wordt vandaag een tocht met veel molens, we denken aan de rode wipmolen van vorige keer. Molens, dijken, graspaden, polders en een heus wandelpad door de Nieuwkoopse plassen.
We starten op tijd vandaag, daar het 32 km voor de echte die-hards zal zijn. We lopen van Alphen langs de Rijn richting Aarlanderveen. Dwars door de polder naar de Nieuwkoopse plassen. Dat is echt mooi!!! Langs het riviertje de Meije naar Woerdens Verlaat.
Hier staat de belbus, nee niet van Kassa, maar van Regio Taxi Holland Rijnland klaar voor degene die na 21 km het wel goed vinden.
De rest gaat nog 11 km dwars door mooi polderlandschap vol weidevogels naar Woerden.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.