Museum Het Grachtenhuis - Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 28 oktober 2017

Vandaag wil ik jullie laten kennismaken met Museum Het Grachtenhuis in Amsterdam, een voor de meeste mensen nog niet zo'n bekend museum.

Het is een unieke tentoonstelling voor liefhebbers van de ontstaansgeschiedenis van Amsterdam.

Het Museum aan de Herengracht 386 is gesticht als een erfgoedinstelling, waar de ontstaansgeschiedenis en de hedendaagse betekenis van de grachtengordel wordt verteld en ontsloten.

Al eeuwenlang wordt de Amsterdamse grachtengordel bejubeld, bezongen en beschreven, zowel vanuit cultuurhistorische, wetenschappelijke, planologische, architectonische als vanuit esthetische benaderingen.

In 2017 heeft Museum Het Grachtenhuis het lidmaatschap van de Museumvereniging verworven, een bezoek meer dan waard!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.