NIEUWE DATUM: Wandeling Bos, duin, strand Overveen 12 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 22 april 2018

Vandaag een mooie wandeling door dit prachtige gebied.
We verzamelen in de mooie authentieke stationsrestauratie van Overveen.
Vanaf het station lopen we naar de ingang van de Kennemerduinen om vervolgens dwars door dit afwisselende gebied met mooie meertjes te lopen. Hopelijk kunnen we daarbij genieten van een mooi voorjaarszonnetje.

We komen langs het Vogelmeer en strijken neer bij Parnassia voor een drankje en eventueel een hapje.

Op zondag kun je gratis parkeren in een van de zijstraten tegenover station Overveen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.