NS-wandeling Beerschoten (Bunnik - Bilthoven, 17 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 21 januari 2018

We lopen over het pad langs de Kromme Rijn naar Rhijnauwen. Tussen de forten door en langs de bunkers van de Hollandse Waterlinie.
Aan het eind van het landgoed verschijnen kleurige gebouwen van de Uithof, het universiteitscentrum van Utrecht. De route gaat daar midden tussendoor. Na het meteorologische veld van het KNMI en De Bilt, duiken we het bosgebied van landgoed Beerschoten in om er in Bilthoven weer uit te komen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.