In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Opera van Tartastan Tosca in de Meervaart te Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 14 oktober 2018

wie houd van opera of wil dit proberen of hij of zij dit mooi vind
ik organiseer deze om mee te doen.
de meervaart in amsterdam heeft op 14 oktober de opera van tartastan tosca aanvang 14.30 uur
wij verzamelen om 13.30 uur in de hal van de meervaart
kosten 32.50 online te boeken derde rangrechts boven boven per direct voor dat het vol is
ik heb al geboekt. wees snel voor dat het vol is
je krijgt een gratis compsuptie en bitterballen en hapjes
deze opera is niet duur inverhouding met anderen
de eerste drie rechts zijn al geboekt door mede gaanden
dus jullie ernaast gezellig en boeken


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.