The Passion culturele wandeling, Amsterdam Zuid-Oost

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Donderdag 29 maart 2018

The Passion strijkt dit jaar neer in Amsterdam-Zuidoost. Dit jaar vervult Tommie Christaan de rol van Jezus en Glennis Grace de rol van Maria.

Wandel mee en vier 50 jaar Bijlmer!
Voorafgaand aan het Passion-spektakel wordt er een culturele wandeltocht georganiseerd langs verschillende culturele gebouwen die dit stadsdeel rijk is. Je krijgt een rondleiding door de indrukwekkende expositie ‘’50 jaar Bijlmer’’ en wordt getrakteerd op een optreden van Dwight Dissels, Jezus van The Passion 2017. Wandel mee en leer de Bijlmer van een hele andere kant kennen.

Ik heb voor deze wandeling 3 kaarten gekocht. het lijkt mij een belevenis om de Bijlmer eens van een andere kant te bekijken.
Wij krijgen een starttijd tussen 11.00 en 14.00 uur toebedeeld.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.