In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Romke van de Bergtocht Steenwijk 15 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 2 februari 2019

Winterwandeltocht in en rondom de stad Steenwijk. Steenwijk ligt in de kop van Overijssel op de grens van enkele stuwwallen(De Woldberg en de Havelterberg.) en het laagveengebied van Giethoorn.
Het stadsbeeld wordt bepaald door de Sint Clemenstoren ook wel Steenwieker Toren genoemd. De naam Steenwijk houdt verband met de vele zwerfstenen die in de omgeving in de grond zitten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.