In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Sagambiara walk 20 km - Putten

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 22 december 2018

Het lijkt me leuk eens aan een georganiseerde wandeling mee te doen. Je betaald wel inschrijfgeld, 4 euro, maar dat is allemaal voor het goede doel, zie website, https://www.samenoppad-wandelen.nl/index.php/sagambiara-walk. Onderweg doen we ook een museumboerderij aan. De 20 km lijkt me een mooie afstand voor vandaag.

Voor de Sagambiara-Walk 2018 zijn er nieuwe routes uitgezet in het prachtige gebied tussen Putten, Ermelo en Horst.
De start is bij de Peppelhoeve, Peppelerweg 46 39881 NA Putten
Vanuit Putten gaat men eerst door het oude centrum langs kasteel Oud-Groevenbeek richting Ermelo. Daar is, aan de rand van de Groevenbeekse Heide, een verzorgings-punt ingericht, waar zowel koude als warme voedingswaren verkrijgbaar zijn. Veel meenemen voor onderweg is dus niet nodig.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.