In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling Gouda

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 12 januari 2019

Gouda is een mooie oude stad in het midden van het Groene Hart. Bekend van stroopwafels, kaas, kaarsen en keramiek. In de afgelopen eeuwen was het ook een belangrijk knooppunt voor de binnenvaart. Deze zaterdag wil ik hier de mooie VVV-stadswandeling gaan maken, met een extra stukje. De wandeling loopt door het oude centrum. De totale afstand zal bijna 6 km zijn. Er is gelegenheid om de oude Sint-Janskerk te bezichtigen met erg mooie glas-in-lood-ramen, en vrij kort na de start van de wandeling gaan we in een café gezellig lunchen. In totaal zullen er 2 of 3 horecastops zijn. Het hele programma zal zo'n 4 uur duren.
Als het deze dag slecht weer is, wil ik de wandeling iets inkorten en gelegenheid geven om het Museum Gouda te bezoeken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.