In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling Rotterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 9 maart 2019

Geïnspireerd door de stadswandelingen van mijn mede Aktivo leden, heb ik besloten om een stadswandeling door Rotterdam te organiseren. Een goed begin is het halve werk, dus we beginnen bij bar brasserie Engels voor een kop koffie of thee.
De wandeling brengt ons langs bezienswaardigheden als de Laurenskerk, de markthal, de kubuswoningen, de oude haven, het Noordereiland, Katendrecht, Kop van Zuid, de Erasmusbrug en de Euromast. De Euromast is het einde van de wandeling. Vandaar uit kunnen wij de tram nemen of teruglopen naar Rotterdam Centraal.
Aangezien er veel te zien is en ik genoeg pauzes wil inlassen, wil ik op tijd starten.
De wandeling is ongeveer 9 kilometer.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.