In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Stadswandeling Rotterdam (herhaalde activiteit)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 11 mei 2019

Wegens de belangstelling en de vraag om deze stadswandeling nogmaals te organiseren gaat de stadswandeling Rotterdam vandaag op herhaling.
We beginnen bij bar brasserie Engels voor een kop koffie of thee.
De wandeling brengt ons langs bezienswaardigheden als de Laurenskerk, de markthal, de kubuswoningen, de oude haven, de Willemsbrug, het Noordereiland, Kop van Zuid, de Erasmusbrug en de Euromast.
De wandeling eindigt bij de Euromast.
Van hier uit kunnen we de tram terug nemen of terug lopen naar Rotterdam Centraal.
De wandeling is ongeveer 9 kilometer.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.