Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Theaterstuk Johan van Oldenbarneveld in Amersfoort

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 16 juni 2019

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met een gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, vermaken zij in de mooie Vechtstreek publiek uit het hele land.
Zij produceren onze producties zelf, van het eerste idee tot en met de uitvoering. Graag werken ze samen met bijvoorbeeld muzikanten, zangers en dansers. Makers, spelers, vormgevers en technici voelen zich samen verantwoordelijk voor een mooie voorstelling en enthousiast publiek.

Theaterstuk Johan van Oldenbarneveld


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.