In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Trage Tocht Soesterberg langs vliegveld en landgoed de Paltz(Zuid Limburg in Midden Nederland) 18 km, Den Dolder

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 9 maart 2019

Beloofd = beloofd. In navolging van de fietstocht die ik organiseerde van Bilthoven CS naar vliegveld Soesterberg, alwaar een fietstocht met een gids op het programma stond, nu een wandeltocht.

Aangezien de wandeling tot 15 maart nog over de landingsbaan kan i.v.m. het broedseizoen, organiseer ik deze tocht het weekend dat dit het laatst mogelijk is.

Een trage tocht is een tocht die veel over onverharde paden gaat. Ik schat dat deze route 80 % onverhard is, met wel een heel bijzonder verhard stuk. Een stuk asfalt van 1,5 km zo breed als de A2 midden in de natuur en de rust, dat is dus landingsbaan; een fantastische wandelervaring!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.