In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Veluwse Midwienterkuiertocht Epe 15 km

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 16 december 2018

De routes voeren door de bos- , heide- en veengebieden van het Geldersch Landschap en van het landgoed Tongeren en gaan door landelijk gebied met bouwland, weiland en boerderijen. Een van oorsprong zeer drassig gebied waarin het kwelwater van de Veluwe omhoog komt. De route voert langs sprengen (half natuurlijk, half kunstmatige waterlopen), zoals vlakbij het gesloten Dierenpark Wissel en nabij de start- (en finish-)locatie. De start- (en finish-)locatie is Kampeerboerderij de Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ te Epe/Wissel. Zelfs ‘bergen’, zoals de Tongerenseberg komen in de route voor.

Zie de website: http://www.wios-epe.nl/NieuweSite/pages/wandeltochten/midwinterkuiertoch...


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.