Wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen 16 km en een stukje strand vanaf Bentveld (Gemeente Zandvoort)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 18 maart 2018

Voordat we aan de wandeling beginnen wil ik eerst koffie drinken, als de zon schijnt buiten op het terras en anders binnen.
Het terras is erg gunstig gelegen zodat je er al snel buiten kunt koffie drinken en je zit er lekker uit de wind.
Achter het restaurant is de ingang van De Amsterdamse waterleidingduinen.
We lopen daar door een mooie bosrijke omgeving richting Vogelenzang waar we eventueel bij restaurant Pannenland of anders bij De Oranjekom nog wat kunnen drinken. We lopen langs mooie duinmeertjes waar we misschien al vogeltjes zien broeden richting het strand en we lopen over het strand naar Zandvoort. Aan de zuidkant van Zandvoort wil ik op een terrasje van een strandpaviljoen nog wat drinken. Daarvandaan is het nog een paar kilometer tot we weer bij het beginpunt uitkomen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.