Op 1 oktober 2019 verhuizen we naar aktivo.ning.com.

Registreer je nu voor 1 euro om mee te kunnen blijven doen: https://aktivo.ning.com/main/authorization/signUp

In september ontvang je een kortingscode om je inschrijfgeld te compenseren.
Klik hier voor meer informatie.

wandeling Bussum-Zuid: s-Graveland, Spanderswoud en Bussumerheide (16km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 18 augustus 2019

Vanaf station Bussum Zuid lopen we een vrijwel meteen een stukje Fransche Kamp heide op. Langs de Bantam gaan we over landgoed Schaep en Burgh. Het huis en de Engelse landschapstuin verraden de grandeur van weleer. Voordat we landgoed Boekesteyn naderen kiezen we een mooi weidepad. Verstopt in het Spanderswoud ligt een aantal kanaaltjes, die de waterpartijen van de s-Gravelandse buitenplaatsen moesten voeden. We steken de spoorlijn over en komen dan op de Westerheide. Daar lopen we langs enkele grafheuvels. Nadat we aan de rand van Hilversum lopen verlaten we de Westerheide en gaan verder over de Bussumer Heide. We wandelen door de woonwijk Westereng en komen weer uit bij station Bussum-Zuid


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 3 maanden onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.