Wandeling historisch Edam, grachten en parken. Prima met de bus bereikbaar! 10 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 26 november 2017

Vanmiddag maken we een mooie wandeling door het schilderachtige en historische Edam. We wandelen langs de mooie geveltjes van de prachtige pandjes waar Edam bekend om staat, het museum met de drijvende kelder - uniek in de wereld! - de grachten, parken en door het mooie landschap.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.